Francis VAN REMOORTEL
Advocatenkantoor te Kortrijk
advocaat, Kortrijk, West-Vlaanderen
16084
page-template-default,page,page-id-16084,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive
 

Francis VAN REMOORTEL

Francis VAN REMOORTEL

Advocaat

T +32 (0)56 22 90 44

F +32 (0)56 22 61 40

francis.van.remoortel@sustronck.be

Francis werd kandidaat in de rechten aan de Facultés Universitaires Notre Dame De La Paix (Namen) in 1999 en licentiaat de Rechten aan de KU Leuven in 2003, telkens met onderscheiding.

Hij studeerde een semester aan Northwestern University (Chicago), in het kader van een uitwisselingsprogramma.

Aan de het Institut d’études européennes te Brussel (ULB) volgde hij een masteropleiding Europees recht, met grote onderscheiding.

Daarna was hij –van stagiair tot vennoot- zestien jaar actief in een bevriend Kortrijks kantoor, om in 2019 aan te sluiten bij Sustronck-Vandekerckhove-Verhaeghe.

Zijn voorkeurmateries liggen in het ondernemingsrecht in de meest ruime zin en in het bijzonder bij de intellectuele eigendomsrechten, marktpraktijken en mededinging.

Daarnaast is Francis graag actief in verschillende verenigingen, is hij plaatsvervangend rechter in de ondernemingsrechtbank, en voorzitter van vzw Buda Kunstencentrum te Kortrijk (www.budakortrijk.be).

 

Neem rechtstreeks contact op: