SUSTRONCK Advocaten | Olivier Sustronck Advocaat
Advocatenkantoor te Kortrijk
advocaat, Kortrijk, West-Vlaanderen, Olivier, Sustronck, vennootschappen, echtscheiding, familierecht, vennootschapsrecht, verkoop, koop, advocatenkantoor, Brugge, Harelbeke
16084
page-template-default,page,page-id-16084,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-theme-ver-5.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive
 

Olivier SUSTRONCK

olivier

Olivier SUSTRONCK

Advocaat

Master Notariaat

Data Protection Officer

T +32 (0)56 22 90 44

F +32 (0)56 22 61 40

olivier.sustronck@sustronck.be

Olivier SUSTRONCK (°20 augustus 1982) behaalde in 2003 het diploma van kandidaat in de Rechten aan de Facultés Universitaires Notre Dame De La Paix te Namen. In 2006 behaalde hij het diploma van Master in de Rechten aan de KU Leuven. Het laatste semester bracht hij door aan de Universitat de Barcelona in het kader van het uitwisselingsprogramma Erasmus.

Het diploma van Master in het Notariaat behaalde hij aan de RU Gent in 2007.

Van 2007 tot 2014 was hij, eerst als stagiair en daarna als notarieel jurist, bedrijvig in het kantoor van Notaris Frederic MAELFAIT te Harelbeke. Daar werd hij vertrouwd met materies als vennootschapsrecht, familierecht, verbintenissen- en contractenrecht en vermogensplanning.

Sinds 2014 is hij als advocaat verbonden aan de balie van Kortrijk en werkzaam op het kantoor, in de voetsporen van zijn vader Geert SUSTRONCK.

Hij is vertrouwd met alle materies die het kantoor aanbiedt, met een bijzondere interesse in privacywetgeving, internetrecht en vennootschapsrecht.

Sinds december 2016 is hij tevens gekwalificeerd Data Protection Officer.

Hij is auteur van het “Praktijkboek Internetrecht” uitgegeven bij Wolters-Kluwer en publiceert regelmatig in deze materies, onder andere op zijn persoonlijke blog-pagina. Daarnaast geeft hij regelmatig seminaries rond internetrecht en privacy en geeft hij als premium community partner bij ‘Startups.be’ coaching voor ‘Start-Ups’ .

 

 

Neem rechtstreeks contact op: