KANTOOR
Advocatenkantoor te Kortrijk
Sustronck, Geert Sustronck, Peter Sustronck, Hilde Verhaeghe, Caroline Sustronck, Isabel Malfait, Valerie Verbeke, Olivier Sustronck, advocatenkantoor, advocaat, Kortrijk, rechtbank, echtscheiding, handelsrecht, vennootschapsrecht, huur, verkoop, burgerlijke aansprakelijkheid
14093
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-14093,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive
 

KANTOOR

bureau1

Familiaal advocatenkantoor

SUSTRONCK, VANDEKERCKHOVE & VERHAEGHE is een familiaal advocatenkantoor in Kortrijk dat ondernemers en particulieren advies en bijstand verleent in de meest diverse juridische kwesties.

Een huis van traditie

Mr. Geert SUSTRONCK, advocaat sinds 1970, oefent sedert 1982 het beroep uit in samenwerking met Mr. Françoise VANDEKERCKHOVE en Mr. Peter SUSTRONCK. In 1986 verhuisden zij naar het pand aan de Burgemeester Nolfstraat 10 te Kortrijk, waar het kantoor nog altijd gevestigd is – vlak bij de Rechtbank en midden in het stadcentrum maar met voldoende parkeerruimte in de nabije buurt.

Nadien werden zij daar vervoegd door Mr. Hilde VERHAEGHE, Mr. Isabel MALFAIT, Mr. Caroline SUSTRONCK, Mr. Valerie VERBEKE en Mr. Olivier SUSTRONCK.

Een mix van leeftijden zorgt voor een gezonde wisselwerking tussen kostbare ervaring en een frisse kijk op de zaken.

De advocaten worden bijgestaan door drie administratieve medewerkers, die er voor zorgen dat het kantoor van 08u30 tot 20u00 operationeel is.

kantoor1
boeken

Maximale inzet is onze specialisatie

Al uw opdrachten worden met de grootste zorg uitgevoerd. Het kantoor beoogt daarbij een persoonlijke, deskundige en pragmatische aanpak.

Uw dossier wordt steeds behandeld door de advocaat van uw keuze, die ook zo veel mogelijk beschikbaar en bereikbaar is.

Elke cliënt wordt van meet af correct ingelicht over de haalbare doelstellingen, zodat hij met kennis van zaken beslissingen kan nemen.

Bij de behandeling van uw opdrachten streven wij er naar diensten te leveren van de beste kwaliteit met het oog op een zo goed mogelijk resultaat maar zonder overbodige kosten.

Wat geschillen betreft wordt naar een onderhandelende oplossing gezocht. Als een procedure niet te vermijden valt, wordt die zo snel en efficiënt mogelijk afgehandeld. Er wordt gewerkt in alle transparantie en in nauw overleg met de cliënt, die stipt op de hoogte wordt gehouden. Vooral kan de cliënt rekenen op onze gedreven inzet in elke zaak. Wij werken voor u alsof het voor onszelf was.